Волосся та зачіски Середа, 01.05.2024, 21:25
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Підбір зачіски онлайн
Інтимні стрижки
Програми для підбору зачісок
Відео зачіски
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 10 » Струнка фігура. Основні правила
14:07
Струнка фігура. Основні правила
Знайти чарівну й ефективну дієту і скинути за тиждень все, що так довго відкладалося на талії, ногах і стегнах, - мрія, напевно, кожної жінки. Але, на жаль, чудес не буває. І щоб домогтися успіхів і повернути своїй фігурі колишню стрункість, потрібно запастися терпінням і слідувати деяким правилам. Ці принципи харчування збудовані дуже розумно. Часте порційне харчування, на відміну від дієт, не робить обмежень практично ні для яких продуктів, головне - стежити за кількістю з'їденої їжі. Всі правила прості і, швидше за все, знайомі багатьом бажаючим схуднути, але не завжди жінки дотримуються їх. А ви спробуйте! Хоча б заради інтересу. До того ж, не такі вже вони й важкоздійснювані.

1. Їсти часто. Головне правило, яке треба засвоїти, - організм ні в якому разі не повинен голодувати. Інакше він буде відкладати все, що ви йому дали, про запас. Щоб цього уникнути, приймати їжу потрібно приблизно кожні 4 години.

2. Не наїдатися досхочу. Наш організм повинен з легкістю впоратися з кількістю з'їденої за обідом їжі, і до вечері бути готовим до прийняття нової дози. Тому їсти потрібно тільки невеликими порціями.

3. Вживати злакові та овочі. Обов'язково в щоденний раціон повинні входити злакові каші (на сніданок), супи (обід) та овочеві страви (вечеря). Краще їсти варені або тушковані овочі. Поживних речовин в них міститься стільки ж, скільки і в свіжих овочах, але варені овочі займають у шлунку набагато менше місця.

4. Обмежити шкідливу їжу. До шкідливої віднесемо алкоголь, борошняне, солодке, копченості, смажене, гостре, жирне. Звичайно, все перераховане відноситься до найсмачнішого. Але, зверніть увагу, що ці продукти не виключаються з раціону зовсім, а саме обмежується їх вживання. Чим суворіше обмеження, тим швидше вони будуть порушені. А якщо ми знаємо, що завжди можемо собі дозволити з'їсти що-небудь з улюбленої їжі (в якості одного з перекусів), то при цьому відсутні почуття провини і розкаяння совісті. Головне - це повинен бути не більше ніж один «шкідливий» продукт в день і лише в дуже маленькій кількості.

У кого є сила волі, то краще, звичайно, відмовитися від копченостей (ковбас, сосисок і пр.), оскільки продукти зі смаковими добавками порушують фізіологічний обмін, і регулювати апетит буде складніше. І до речі, не обов'язково зовсім відмовлятися від алкоголю, але віддавати перевагу потрібно хорошим винам. Червоні сухі і напівсухі - нормалізують кровообіг, білі позитивно впливають на роботу нирок. Головне, як і в їжі, знати міру (знову ж таки, питання сили волі). В іншому випадку алкоголь перетвориться на отруту і почне отруювати організм.

5. Не їсти перед сном. Банальне правило, але від нього нікуди не дінешся. Саме вечірня трапеза засвоюється організмом набагато гірше і повільніше. Тому останнім прийняття їжі має бути не пізніше ніж за 3 години до сну. Але це не означає, що не можна випити склянку кефіру або з'їсти пару фруктів.

6. Не готувати про запас. Основна причина - не варто спокушати себе їжею, що стоїть в холодильнику. Обов'язково захочеться з'їсти додатковий шматочок, тому позбавляємося від зайвих спокус. Для домочадців можна готувати про запас з розрахунку мінус своя порція.

7. Позитивний настрій. Неможливо схуднути, якщо не захотіти цього всією душею. Потрібно, щоб бажання бути стрункою було більше бажання з'їсти що-небудь. І тоді обов'язково все вийде!

За матеріалами друкованих ЗМІ
Переглядів: 2291 | Додав: shkilnyuk

Статті про волосся

Підбір зачісок

Колекція зачісок

Відеоуроки
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Новини партнерів:
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright: Волосся та зачіски © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz