Волосся та зачіски Неділя, 05.05.2024, 23:42
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Догляд за волоссям » Народні рецепти » Маски для укріплення волосся
Маски для укріплення волосся
shkilnyukДата: Неділя, 10.02.2013, 22:11 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 4
Статус: Offline
Шановні читачі!
На нашому сайті є багато народних рецептів масок, які можна виготовити самостійно в домашніх умовах.
Але я впевнена, що багато із Вас знає із переказів своєї мами чи бабусі цікаві і дієві рецепти по догляду за волоссям.
Просимо поділитись Вашими рецептами масок для укріплення і живлення волосся.
 
costynchikДата: Вівторок, 12.02.2013, 13:59 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Прежде всего, за волосами надо правильно ухаживать. Голову мыть надо не горячей водой, а приближенной к температуре тела – именно такая вода укрепляет волосы. Ежедневно мыть голову не стоит, хотя об этом говорится в рекламе шампуня: из волос так быстрее вымываются те вещества, которые им необходимы, а также теряется влага, слабеют корни.
     Ополаскивать волосы лучше чистой водой, а не той, что льётся из крана. Попробуйте использовать талую воду: наполните пластиковую бутыль (2 л) и положите в морозилку на 2 дня. Потом дайте воде оттаять, осадок вылейте, а чистую воду нагрейте и используйте для ополаскивания.
 
fenuciniДата: Вівторок, 12.02.2013, 14:22 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Для пошкодженого волосся можу порадити маску-ламінування в домашніх умовах( оскільки ламінування в салонах спецпрепаратами не кожному по кишені). Маска наноситься на чисте, вологе волосся після шампуню.

1 столову ложку харчового желатину розбавити з 3 ст ложками води,  розігріти до ідеального розчинення. Остудити туди ж  яєчний жовток і столову ложку бальзаму або маски для волосся,якою користуєтесь. Наносьте швидко,тримайте не меньше 1 год.

Зпершого разу не скажу що був ефект,але десь після 3-го - 4-го результат появився!
 
bouncerДата: Вівторок, 12.02.2013, 14:47 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Про те що яєчний жовток можна застосовувати для укріплення волосся, я вважаю не новина. Всі такі рецепти дано застосовувались ще в 19 столітті. Я наприклад від бабусі чув, що можна використовувати корінь лопуха. Потрібно корінь викопати, висушити а потім трохи подрібнити. І перед миттям голови, зварити в воді. Рідину, яка з вареного кореню остудити і намочити нею голову. Зразу кажу, що після одноразового миття відчутного результату не буде видно. Тому потрібно систематично мити голову отриманим узваром з лопуха.
 
АдминДата: Вівторок, 12.02.2013, 16:18 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Засоб для зміцнення і поліпшення росту волосся:
1 столову ложку суміші подорожника, ромашки, шавлії, кропиви і материнки (у рівних пропорціях) залити 1 склянкою окропу, настоювати 1 годину в термосі, процідити і змішати з м’якоттю чорного хліба до отримання кашки. Теплу суміш втирають в шкіру голови. Голову покривають поліетиленовою шапочкою, а зверху – махровим рушником на 1-2 години. Після цього волосся промивають теплою водою і сушать на повітрі при кімнатній температурі.
 
kreyd_shokДата: Середа, 13.02.2013, 01:54 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Як і багато людей, я не люблю витрачати зайві гроші, в тому числі і на волосся.Звичайно, мій шампунь і кондиціонер є дано, але я вважаю, що іноді маски для волосся, хоча розкішний, може бути трохи дорогим, щоб купити кожні кілька місяців. Коли шахта працює, або я відчуваю, що зміни, у мене є блискуча "робити . самі »рецепт, який творить чудеса на потьмянів коси Це прямий рецепт буде приймати ваші волосся ламкими і млявими, для гладкою і шовковистою, як і ті $ 60 маски для волосся стверджують, що робити!   Ось те, що вам потрібно: кокосове масло (нерафінована є краще): Волосся любить кокосове масло. Багато масла не може проникнути в волосся, так як в їх склад.Кокосове масло не є одним з них! Завдяки молекулярній структурі кокосове масло, це вписується "в волосся відмінно. Яйце: Воно має багато білка! як кокосове масло важко, коли він при кімнатній температурі, займає близько столової ложки і розплавити його під теплим тепла - не дуже жарко! Додати яйце і віночок разом м'яко. Зараз нанесіть крем для волосся зосередитися на кінцях і масажу в шкіру голови. Якщо у вас є багато волосся або це досить товста -. Розділити його на чотири частини, щоб допомогти покрити якомога більшеЯк тільки все це було застосувати ваші волосся будуть відчувати себе трохи жорсткою, це прекрасно. Ідіть вперед і покрити ваші волосся раді плівкою або поліетиленовим пакетом, дозволяючи йому сидіти на 30-40 хвилин.Нарешті, промийте волосся прохолодною водою і закінчити з вашого кондиціонера. Ви можете згладити в невелику кількість кокосового масла на вологе волосся, як сироватка, якщо бажаний. І вуаля! Це так само просто, як і ваші замки будуть любити вас за це.
 
GloriaДата: Середа, 13.02.2013, 13:33 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу порадити дуже дуже дієвий засiб, для прискорення росту волосся. Треба купити реп'яхове масло та перець (пекучий), подрiбнити його та настояти на маслi чотири тижні. Використовувать раз на тиждень, за двi-три години до миття, наносити треба на шкіру голови, та утеплити. 
Засiб дiйсно дуже гарний, перевiренний на собi, за рік волосся відросло від плечей нижче талії.
  Також для незвичайного блиску дуже корисно наносити на волосся оливкову та кокосову олiю, зручно робити це деревяним гребiнцем. Треба трохи змастити гребiнець , та прочесати волосся.  Це також треба робити за двi-три години до миття.
 
Форум » Догляд за волоссям » Народні рецепти » Маски для укріплення волосся
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



Статті про волосся

Підбір зачісок

Колекція зачісок

Відеоуроки

Copyright: Волосся та зачіски © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz