Волосся та зачіски П`ятниця, 19.04.2024, 23:29
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Підбір зачіски онлайн
Інтимні стрижки
Програми для підбору зачісок
Відео зачіски
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 19 » Омолодження обличчя в домашніх умовах
15:19
Омолодження обличчя в домашніх умовах
З плином часу відбуваються зміни в процесах, що відбуваються в організмі людини. Внаслідок цих змін настає погіршення зовнішнього вигляду і передчасне старіння шкіри вашого обличчя. У представниць прекрасної статі достатньо рано починають з'являтися зморшки, першими з'являються мімічні.
З роками зморшок стає все більше, шкіра втрачає еластичність, і жінки все частіше задають собі питання, як омолодити обличчя в домашніх умовах.

В даний час прогресивна медицина і сучасні технології пропонують різні способи боротьби зі старінням. І якщо не дозволяє фінансовий стан, тоді потрібно виконувати омолоджуючі процедури в домашніх умовах. Є багато рецептів домашньої косметики, і кожна жінка може виготовити у себе на кухні різні омолоджуючі маски.

Як омолодити обличчя?

Причиною того, що шкіра в'яне, втрачає еластичність є нестача вологи в організмі. Першим кроком на шляху до молодості і здоров'я - це кожен день вживати півтора літри рідини, найкраще пити не газовану мінеральну воду, або очищену воду, зелений чай, сік. У свій раціон потрібно ввести продукти, які містять клітковину, каротин, вітамін A.

Найшвидший спосіб привести шкіру до чудового стану - це зробити омолоджуючиу маску для обличчя.

Омолоджуюча маска.

- Збити білок, додати до нього 2 ч. ложки пшеничного борошна і додати 1 ч. ложку меду. Ретельно перемішаємо і нанесемо на чисте обличчя, витримуєм маску 15 хвилин  і змиваємо.

- 3 краплі  лимонного соку, 1 жовток і 1 ст. ложка оливкової олії. Перемішану масу наносимо на шкіру обличчя, через десять хвилин вмиваємо обличчя водою.

- Огірки теж дають омолоджуючий ефект.  Їх слід нарізати кружельцями або подрібнити в кашку і розкласти на обличчя.

- Висвітлює і підтягує шкіру полуниця.

Медова маска.

Надає підтягаючий і омолоджуючий ефект.

Взяти  2 ч. ложки меду, потерти на пюре невелике яблуко і додати 1 десертну ложку соняшникової олії. Медову маску розподілити по всій шкірі обличчя і залишити на 3 хвилини, після чого нанести на ватку тепле молоко і очистити шкіру.

Дріжджова маска.

Омолоджуючий ефект і здоровий вигляд шкірі додасть ця маска:

Дріжджі додаємо до води поки не отримаємо густу масу, додамо рослинну олію, перемішаємо і наносимо на шкіру в 3 шари. Наступний шар наносимо, після того, як висохне попередній шар.

Геркулесова маска.

100 грамів подрібненого геркулесу, з'єднаємо з 1 десертною ложкою соняшникової олії і зі склянкою гарячого молока. Маску нанесемо на зону декольте і на обличчя на двадцять хвилин. Потім змиваємо і наносимо крем для зволоження шкіри.

Омолоджуючі маски в домашніх умовах.

У зрілому віці за шкірою потрібен ретельний догляд, в цьому допоможуть рецепти омолоджуючих масок.

Молочна маска для шиї та обличчя.

Розведемо 1 ст. ложку пшеничного борошна яким-небудь кисломолочним продуктом. Додамо розтертий жовток і нанесемо на обличчя на двадцять хвилин. Змивати маску слід підкисленою водою (додаємо у воду лимонний сік).

Омолоджуюча маска для зрілої шкіри шиї та обличчя.

Візьмемо в однакових частках листя смородини, квіти липи, траву деревію, подорожника. Подрібнимо і заваримо їх невеликою кількістю окропу. Нанесемо суміш на п'ятнадцять хвилин на чисте обличчя. Обполосніть спочатку теплою, а потім холодною водою.

Тонізуючі маски.

Беремо по 1 ч. л. крохмалю і глини, додамо 1 ст. ложку соняшникової олії, один жовток, 2 морквини,

- Моркву натерти на дрібній терці, додати інші компоненти, добре перемішайте і нанесіть на п'ятнадцять хвилин на обличчя. Вмиваємо обличчя водою і наносимо крем. Повторюємо таку процедуру двічі на тиждень.

- Крохмаль, 20 грам дріжджів, 2 ст. ложки кип'яченого молока, жменю чорної смородини.

Ягоди подрібнити до отримання пюре, додамо дріжджі, які розведемо в теплому молоці, залишимо на 1 годину в якомусь теплому місці для бродіння, додаємо крохмаль поки не отримаємо густу в'язку кашу. Наносимо на обличчя щільним шаром, залишаємо до висихання і змиваємо водою.

- Одна чайна ложка міцного чаю, одна ложка води, 5 крапель лимонного соку, 20 грамів кукурудзяної муки.

Воду, чай, сік змішаємо, додамо кукурудзяну муку, все розмішати до однорідної маси. Після ранкового вмивання наносимо маску на обличчя і тримаємо пів години. Змиваємо водою і наносимо крем для обличчя.

Омолоджуюча маска з глини.

Візьміть 3 листочки салату, 3 столових ложки кислого молока або кефіру, 1 ст. ложку косметичної глини.

Листя вимити теплою водою, глину змішати з кислим молоком. Суміш наносимо на обличчя, зверху розкладаємо листочки салату і щільно притискаємо до обличчя на п'ятнадцять хвилин. Змиваємо водою. Виконуємо процедуру три рази в тиждень.

Тепер ви знаєте, як можна омолодити обличчя в домашніх умовах. Люди, які вживають достатню кількість овочів і фруктів, менше схильні до появи зморшок. Кращими борцями проти зморшок є червоні фрукти і овочі. Вони містять антиоксиданти, і вітаміни, які перешкоджають процесу старіння. Необхідно комплексно боротися зі зморшками, доглядати за шкірою, менше хмуритися, часто бувати на свіжому повітрі, правильно харчуватися.
Переглядів: 4493 | Додав: shkilnyuk

Статті про волосся

Підбір зачісок

Колекція зачісок

Відеоуроки
Всього коментарів: 1
1 Ліля  
Дякую автору за статтю. Іду робити геркулесову маску. Колись я чула про неї і, прочитавши статтю нагадала.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Новини партнерів:
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright: Волосся та зачіски © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz