Волосся та зачіски Четвер, 25.04.2024, 14:01
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Підбір зачіски онлайн
Інтимні стрижки
Програми для підбору зачісок
Відео зачіски
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 5 » Оливкова олія - косметика для волосся, шкіри та нігтів
21:21
Оливкова олія - косметика для волосся, шкіри та нігтів
Завжди залишатися привабливою і притягувати до себе захоплені погляди - про це, мабуть, мріє кожна жінка. Щоб зберегти свою привабливість, красуні середземномор'я здавна вдаються до допомоги чудодійного продукту - оливкової олії. Її використовували як зміцнювальний засіб для нігтів, маски для волосся, змащували нею шкіру.

Сприятливий вплив оливкової олії пояснюється наявністю в ній великої кількості життєво важливих для організму вітамінів, наприклад, A, D, E і поліфенолів, які є природними антиоксидантами. Оливкова олія здатна підвищувати тонус шкіри, має захисну дію, перешкоджає старінню клітин, пом'якшує і живить їх. Вона також зміцнює волосся і нігті, сприяє їх росту.

Оливкова олія має справді дивовижні властивості, крім того, це повністю натуральний продукт - так що сучасним жінкам варто взяти на замітку секрети красунь давнини, щоб надовго зберегти свою красу і молодість.

Оливкова олія для шкіри обличчя та рук

Оливкову олію можна використовувати як молочко для демакіяжу: вона не тільки дбайливо очистить шкіру обличчя, а й збагатить її вітамінами. Підігрійте оливкову олію на водяній бані, нанесіть на ватний тампон і протріть ним обличчя. Якщо у Вас суха шкіра, залиште олію на 20-30 хвилин, якщо шкіра жирна - достатньо 5 хвилин; надлишки олії промокніть серветкою.

На основі оливкової олії можна приготувати чудову тонізуючу і освіжаючу маску: змішайте в рівних пропорціях подрібнену м'яту, мед і оливкову олію, охолодіть маску протягом 5-10 хвилин в холодильнику і нанесіть на обличчя. Через 15 хвилин змийте маску прохолодною водою.

Оливкова олія також прекрасний засіб проти дрібних зморшок навколо очей. Наносьте її на ці ділянки м'якими рухами подушечок безіменних пальців 2-3 рази на тиждень перед сном, і вже скоро Ви помітите приголомшливий ефект!

Оливкова олія для волосся

Посічені кінчики - проблема, яка знайома багатьом. Щоб зберегти волосся сильними і здоровими, раз на два тижні робіть таку маску: умочіть їх в оливкову олію, закріпіть на потилиці, одягніть целофанову шапочку і зверху укутайте голову рушником. Через 20 хвилин зніміть, потім помасажуйте шкіру голови, після чого оливкову олію можна змивати.

В якості живильної маски для волосся, що додає об'єм, можна використовувати оливкову олію, змішану з однією ложкою оцту і одним яйцем. Маску слід нанести на волосся, залишити на 5 хвилин і потім змити. Результат Вам неодмінно сподобається: гладке, шовковисте волосся, яке буквально сяє здоров'ям!

Оливкова олія для нігтів

Зробити нігті міцними і здоровими також допоможе оливкова олія. Декілька разів на тиждень проводьте таку процедуру: опустіть пальчики в теплу оливкову олію хвилин на 10. Олію, яка залишиться у Вас на руках, можна розтерти в якості крему і почекати, поки вона вбереться - змивати надлишки немає необхідності.

Оливкова олія для тіла

Оливкову олію можна використовувати як молочко для тіла після душу: просто втирайте її в шкіру, як звичайний крем. Вона надає тонізуючу і зміцнювальний дію, робить шкіру більш ніжною і гладенькою.

Можна також додавати оливкову олію в поєднанні з аромамаслами у ванну, це не тільки надасть сприятливий вплив на Вашу шкіру, але і принесе Вам незабутнє задоволення.

Оливкова олія - ​​дуже ефективний засіб проти розтяжок. Це обумовлено значним вмістом в оливковій олії вітаміну Е, який має регенеруючий ефект. Щоб уникнути появи розтяжок, рекомендується регулярно змащувати шкіру оливковою олією. Якщо ж розтяжки вже з'явилися - додайте до оливкової олії сік лимона в співвідношенні 1:1, щоб отримати підтягаючий ефект. Подібним ефектом також володіє крем з оливковою олією з соком алоє.

Почніть використовувати оливкову олію для догляду за собою, і результат перевершить всі Ваші очікування. Дбайте про свою красу разом з оливковою олією!

Переглядів: 4692 | Додав: shkilnyuk

Статті про волосся

Підбір зачісок

Колекція зачісок

Відеоуроки
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Архів записів
Новини партнерів:
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright: Волосся та зачіски © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz